Képzések, fejlesztések

Kiégés (Burn out) tréning

A kiégés napjaink egyik legelterjedtebb munkaképességet nagyban befolyásoló és korlátozó tényezője, amely egyre többeket érint. De mi a helyzet a családanyákkal, akiknek több fronton is meg kell állniuk helyüket? Kiégés-megelőző programunk kifejezetten ezeknek a nőknek, asszonyoknak szól. Tréningünk, olyan boldogságfokozó stratégiát használ, ami az önfeledt játékon, a pozitív megerősítésen, rejtett készségek, képességek felfedezésén, élmény érzeten alapul, s amelyek elmeállapotunk, észlelésünk megváltoztatásán keresztül emelik boldogságszintünket.

Ismerd meg önmagad képzés

Társas kapcsolataink minőségét nagy mértékben meghatározza önmagunk és környezetünk működésének és mozgató rugóinak megértése. Az út a külvilág megértéséhez és elfogadásához önmagunk megismerésén keresztül vezet. Célunk, hogy összekössük a résztvevő számára már saját működésében megszokott folyamatokat a külső világ folyamataival, és a párhuzamokra történő rávilágítással segítsük a környezettel való hatékonyabb együttműködést.

Személyes érzékenységünk tréning

A tréning olyan csoportoknak szól, akik szeretnék, ha mássággal, hátránnyal élő embertársaink felé nagyobb empátiával, elfogadással tudnának viszonyulni. E mellett megismerik a résztvevők, hogyan lehet úgy segíteni hátránnyal élő társaikat, hogy közben azok értékes és hasznos tagjai legyenek a közösségnek.

Társadalmi nyitottság - szociális készségek fejlesztése tréning

Szociális készségfejlesztésben mindannyiunknak van fejleszteni való terület, melyben ez a képzés segít. Legyen az magánélet vagy a mindennapos munka. Gyakorolják a társas viselkedési módokat, a konfliktusok kezelését vagy a különlegesebb, hirtelen megváltozott élethelyzeteket.

Emberi párbeszéd (kommunikációs) képzés

A képzés azoknak ajánlott, akik szeretnék, ha kommunikációjuk tudatos, idővel professzionális szintre emelkedne. Ehhez nyújt segítséget a különböző kommunikációs technikák és önérvényesítő módszerek megismerése szituációs gyakorlatok segítségével.

Kapcsolatmenedzsment tréning

Azoknak az érdeklődőknek ajánljuk a képzés elvégzését, akik önmaguk megismerésén túl fontosnak tartják emberi kapcsolataik megértését, minőségi javítását. A képzés során betekintést nyerhetnek egy kapcsolat érzelmi-, bizalmi-, kommunikációs-, konfliktuskezelési-, harci színtereibe, hogy az ismereteket alkalmazva képessé váljanak számukra előnyös, megfelelő kapcsolatok kiépítésére.

Kooperáció a társas kapcsolatokban és érzelmi intelligencia fejlesztése tréning

A képzés segítséget nyújthat a kapcsolatok kialakításában, mások érzelmeinek felismerésében, mások- és önmaguk motiválásában.

Stressz-kezelési tréning

A képzés elvégzésével javul az résztvevő stresszkezelő illetve stressztűrő képessége. Olyan technikákat tanulhatnak meg, melyekkel megelőzhetővé válik mindenki számára esetleges pszichés és testi zavar is.

Konfliktusmenedzsment és személyiségfejlesztés tréning

A képzés segítséget nyújthat a résztvevő személyiségének fejlesztendő területeit felismerni, és megoldási tervet készíteni. A program kitér a konfliktus fogalmára, helyzet felismerési technikák elsajátítására és hatékony kezelési módszerek átadására, elsajátíttatására.

Önérvényesítés/Asszertivitás tréning

A képzés segítséget nyújthat a résztvevő munka folyamatai-, feladatvégzése során, a kommunikáció és pontos üzenetátvitel minőségi fejlesztésével, hiszen az asszertív kommunikáció nem más, mint az értő figyelem technikája. Ezt segítik a kommunikációs-, önbizalom fejlesztő-, tárgyalástechnikát javító-, eredményesség növelő gyakorlati technikák elsajátítása.

Apa-Lettem - tréning

Nemi identitás és szülői szereperősítő program, a modern, digitális korral módosuló, változó nemi és szociális szerepek tekintetében felmerülő kérdések, problémák, kihívások, feladatok. Mitől lesz nő a nő és férfi a férfi egy párkapcsolatban, a családban? Hogyan bizonyítsunk a családban és a munkahelyen férfiként? Helyem, szerepem a családban. Elég jó Apa vagyok?

Anya-Lettem- tréning

Nemi identitás és szülői szereperősítő program, a modern, digitális korral módosuló, változó nemi és szociális szerepek tekintetében felmerülő kérdések, problémák, kihívások, feladatok. Mitől lesz nő a nő és férfi a férfi egy párkapcsolatban, a családban? Hogyan bizonyítsunk a családban és a munkahelyen nőként? Helyem, szerepem a családban. Elég jó Anya vagyok?

Apa-Lettem - Előadás

nemi identitás és szülői szereperősítő program, a modern, digitális korral módosuló, változó nemi és szociális szerepek tekintetében felmerülő kérdések, problémák, kihívások, feladatok. Mitől lesz nő a nő és férfi a férfi egy párkapcsolatban, a családban? Hogyan bizonyítsunk a családban és a munkahelyen férfiként? Helyem, szerepem a családban. Elég jó Apa vagyok?

Anya-Lettem - Előadás

Nemi identitás és szülői szereperősítő program, a modern, digitális korral módosuló, változó nemi és szociális szerepek tekintetében felmerülő kérdések, problémák, kihívások, feladatok. Mitől lesz nő a nő és férfi a férfi egy párkapcsolatban, a családban? Hogyan bizonyítsunk a családban és a munkahelyen nőként? Helyem, szerepem a családban. Elég jó Anya vagyok?

Szüléssegítő képzés

Szülésfelkészítő és szüléstámogató képzés nők részére, olyan közösségépítő program, amelynek alapja a nőtárs-közösség, a nőiesség megélése, a nemi szerepek helyes értelmezése és kezelése.

Megszakítás